A Penta Kupa utánpótlás-strandröplabda tornán az U14-es, az U18-as és az U20-as kategóriában is indultak versenyzőink, akik igen szép eredményekkel távoztak a versenyről.

Július 24-én, kedden az U14-es korosztályban két érmesünk is lett, hiszen a lányokU14nál a Kun-Zombory kettős a dobogó második, az Orosz-Tóth kettős pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
A fiúknál Veress Ákos és Niemeier Lukas – a hétvégéi ob győzelem után – most a VII. helyre ért oda.

A szerdai napon az U18-as korosztályban Törköly Kinga és Horváth Flóra összesen hét alkalommal lépett pályára, hiszen egészen a fináléig jutottak. A lányok játéka az egész nap folyamán stabil és kiegyensúlyozott volt, ráadásul a  hétvégi OB siker után Kinga és Flórakülönösen is élvezték a közös játékot!

„A szerdai napon mindent sikerült megcsinálnunk, amit szerettünk volna. A döntő is rendkívül szoros volt, meccslabdánk is volt, és bár nyerni nem tudtunk nagyon élveztük a játékot.” – mondta el a II. helyezést elérő Horváth Flóra, aki a szervezéssel, a hangulattal és a folyamatosan pörgő meccsekkel is nagyon elégedett volt.

Lujzi és Niki

 Végül, de nem utolsó sorban csütörtökön Papp Lujzi és Tátrai Niki szerepeltek az egyesület színeiben a legszebben, hiszen sikerült megszerezniük  a II. helyet az U20-as kategóriában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Egyéb